Hvordan bliver jeg kunde hos Lyreco?

Lyreco en er en B2B virksomhed, hvorfor det kræver et CVR/EAN nummer at handle.

Du/I kan oprette en kundekonto ved at følge dette link: Ny kunde. Efter udfyldelse vil du modtage en e-mail med dit/jeres kontonummer, samt en midlertidig adgangskode, som skal bruges første gang du logger ind. Herefter vil du være klar til, at kunne afgive din første ordre.