Hvordan tilføjer jeg en ekstra leveringsadresse til min konto?

I har mulighed for at få leveret en enkelt ordre, til en alternativ leveringsadresse.
Ønsker I derimod en ny permanent leveringsadresse tilknyttet jeres konto, bedes I kontakte vores kundeservice.

Capture d'écran 2024-03-28 140226.png Kan min ordre sendes til en alternativ leveringsadresse?

Capture d'écran 2024-03-28 140722.png Skulle du have yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, kan du via vores kontaktformular sende os en henvendelse. Du kan også ringe til os på 70 100 500.

Capture d'écran 2024-03-28 140046.pngVed henvendelse bedes I oplyse om følgende: Kundenummer, CVR/EAN-nr., kontaktperson (navn, email, telefonnummer), samt adresse der ønskes oprettelse til.