Artikler i denne sektion

Hvordan tilføjer jeg en godkender til min konto?

Hos Lyreco er det muligt, at ordrer lagt via webshoppen, kan blive sendt til godkendelse inden denne gennemføres i systemerne.

 

Hvis I ønsker at have mulighed for at godkende ordrer inden de sendes til Lyreco, bedes I kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe.

 

Capture d'écran 2024-03-28 140722.png Skulle du have yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, kan du via vores kontaktformular sende os en henvendelse. Du kan også ringe til os på 70 100 500.

Capture d'écran 2024-03-28 140046.pngVed henvendelse oplys gerne jeres Lyreco kundenummer, et ordre- eller fakturanummer.

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt

Brug for hjælp?

  • Email

    Kontakt os via denne formular.


    Indsend formular

  • Jeux Olympiques 2024

    Kontakt kundeservice

    Ring 70 100 500
    Åbningstiden er mandag til fredag 08:00-16:00