Hvordan tilføjer jeg en bruger til min konto?

For at tilføje en bruger, skal din konto være sat op med mulighed for denne funktion. Du kan ved at følge disse steps finde frem til, om du har mulighed:

1. Klik på dit ’Brugerikon’-> 'Min organisation'-> 'Brugere'.
2. Klik på knappen 'Opret en bruger', og tilføj de brugeroplysninger, du ønsker at tilføje til kontoen, herunder de relevante godkendelsesniveauer for brugerrettigheder osv.
3. Klik på 'Opret bruger'.