Kan jeg oprette min egen liste over mest købte produkter?

Du har på hjemmesiden mulighed for at oprette en favoritliste.
For at oprette en liste over dine mest købte produkter, også kaldet en favoritliste bedes du følge disse trin:

1. Find et produkt du ønsker at tilføje.
2. Klik på ikonet 'Føj til liste' i søgeresultaterne, eller brug ikonet 'hjerte' på produktsiden.

3. Du har derefter mulighed for enten at oprette en ny liste eller tilføje varen til en eksisterende favoritliste.