Hvorfor kan jeg ikke tilføje en vare til min indkøbskurv?

Din virksomhed kan have bedt om begrænsninger på visse produkter eller oprettet en "tilladt" liste med angivelse af varer, der kan bestilles gennem os.

Er dette tilfældet kan det betyde, at du efter login på din 'Brugerprofil', ikke nødvendigvis finder de samme produkter, som før du var logget ind.

Kontakt enten den indkøbsansvarlige i jeres virksomhed eller din Lyreco salgskonsulent for yderligere afklaring og/eller, for at tilføje produkter til denne liste.