Hvordan opretter jeg en kvikordre?

Øverst til højre på webshoppen, finder du et stopurs-symbol mærket Hurtig bestilling.

Her ser du tre valgmuligheder, hvoraf to er til bestilling:

1. Vælg 'Kvikordre' og indtast herefter varenummer og mængder. For at tilføje ordren klikkes på 'Læg i kurven', hvorefter du kan gennemføre din ordre.

2. Alternativt kan du vælge 'Bestil fra en fil'. Denne funktion giver dig mulighed for at kopiere og indsætte produktkoder og mængder eller importere din ordre direkte fra en Excel- eller CSV-fil. Du kan downloade en forberedt Excel-skabelon på siden, hvis du foretrækker at bruge den.