Artikler i denne sektion

Kan min ordre sendes til en alternativ adresse?

På siden ’Gennemfør ordre’ har du mulighed for at vælge ’Send til alternativ adresse’.

 

Klik på ’Send til alternativ adresse’ OBS: Ved brug af alternativ levering, gemmes adressen ikke til fremtidige ordrer.

 

Bemærk: Gebyr tillægges din ordre, når der vælges 'Levering til alternativ adresse'. 

 

Capture d'écran 2024-03-28 140722.png Skulle du have yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, kan du via vores kontaktformular sende os en henvendelse. Du kan også ringe til os på 70 100 500.

Capture d'écran 2024-03-28 140046.pngVed henvendelse oplys gerne jeres Lyreco kundenummer, et ordre- eller fakturanummer.

 

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt

Brug for hjælp?

  • Email

    Kontakt os via denne formular.


    Indsend formular

  • Jeux Olympiques 2024

    Kontakt kundeservice

    Ring 70 100 500
    Åbningstiden er mandag til fredag 08:00-16:00