Artikler i denne sektion

Hvordan annullerer jeg min ordre?

Kontakt hurtigst muligt vores kundeservice.

Er ordren til levering næste dag, er det nødvendigt at du kontakter os samme dag ordren er lagt og inden kl. 15.00. Alternativt kan vi ikke nå at annullere din ordre.

Bemærk: grafiske varer/branding produkter, ikke lagerførte varer og varer til direkte levering ikke kan annulleres.

 

Capture d'écran 2024-03-28 140722.png Skulle du have yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, kan du via vores kontaktformular sende os en henvendelse. Du kan også ringe til os på 70 100 500.

Capture d'écran 2024-03-28 140046.pngVed henvendelse oplys gerne jeres Lyreco kundenummer, et ordre- eller fakturanummer.

 

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt

Brug for hjælp?

  • Email

    Kontakt os via denne formular.


    Indsend formular

  • Jeux Olympiques 2024

    Kontakt kundeservice

    Ring 70 100 500
    Åbningstiden er mandag til fredag 08:00-16:00