Artikler i denne sektion

Hvor finder jeg leveringsstatus vedrørende min ordre?

På webshoppen kan du via dit 'Brugerikon', finde frem til status på den enkelte ordre.


1. Via dit 'Brugerikon' finder du 'Ordrehistorik'.
2. Søg efter din ordre ved hjælp af ordrenummeret, eller klik på den ønskede ordre i oversigten.

 

3. Efter at have fundet den ordre, som du ønsker at se detaljer for, kan du under status finde frem til, hvor langt i forløbet ordren er.

 

Capture d'écran 2024-03-28 140722.png Skulle du have yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, kan du via vores kontaktformular sende os en henvendelse. Du kan også ringe til os på 70 100 500.

Capture d'écran 2024-03-28 140046.pngVed henvendelse oplys gerne jeres Lyreco kundenummer, et ordre- eller fakturanummer.

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt

Brug for hjælp?

  • Email

    Kontakt os via denne formular.


    Indsend formular

  • Jeux Olympiques 2024

    Kontakt kundeservice

    Ring 70 100 500
    Åbningstiden er mandag til fredag 08:00-16:00