Artikler i denne sektion

Hvor finder jeg en kopi af min følgeseddel?

Sådan finder du og downloader dine elektroniske følgesedler:


1. Log ind på din konto og klik på 'Brugerikonet'.
2. Naviger her til 'Mine dokumenter’.
3. Klik på 'Kopi af følgeseddel'.

 


4. Tilføj detaljerne i det dokument, du vil hente, og tryk derefter på 'Søg'
5. Dit dokument vil blive sendt til dig inden for få minutter.

 

Capture d'écran 2024-03-28 140722.png Skulle du have yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, kan du via vores kontaktformular sende os en henvendelse. Du kan også ringe til os på 70 100 500.

Capture d'écran 2024-03-28 140046.pngVed henvendelse oplys gerne jeres Lyreco kundenummer, et ordre- eller fakturanummer.

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt

Brug for hjælp?

  • Email

    Kontakt os via denne formular.


    Indsend formular

  • Jeux Olympiques 2024

    Kontakt kundeservice

    Ring 70 100 500
    Åbningstiden er mandag til fredag 08:00-16:00