Hvad sker der, hvis der ikke er nogen på adressen, når I forsøger at levere min ordre?

Du vil samme dag som din levering sker, modtage en e-mail med information.

For at sikre en optimal leveringsproces er det vigtigt du eller anden er tilgængelig på adressen, til at tage imod ordren. Hvis dine planer ændres, eller du har brug for en alternativ leveringsmulighed, bedes du kontakte vores kundeservice.