Hvad gør jeg hvis der er fejl på min ordre, eller den helt mangler?

Oplever du mangler på din ordre, kan du i første omgang tjekke ordrens leveringsstatus.

Er din(e) vare(r) ikke i restordre eller noteret til at blive leveret direkte fra en leverandør (direkte levering), bedes du kontakte vores kundeservice.

Capture d'écran 2024-03-28 140226.pngHvor finder jeg leveringsstatus vedrørende min ordre?