Artikler i denne sektion

Kan jeg returnere varer, som er leveret til mig direkte fra leverandøren?

Produkter leveret direkte fra leverandøren er mærket med beskeden ’Sendes direkte fra distributør - ingen returret.’ Disse produkter kan derfor ikke returneres.

Skulle det ske, at du har modtaget en defekt vare, bedes du hurtigst muligt kontakte vores kundeservice.

 

Capture d'écran 2024-03-28 140722.png Skulle du have yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, kan du via vores kontaktformular sende os en henvendelse. Du kan også ringe til os på 70 100 500.

Capture d'écran 2024-03-28 140046.pngVed henvendelse oplys gerne jeres Lyreco kundenummer, et ordre- eller fakturanummer.

 

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt

Brug for hjælp?

  • Email

    Kontakt os via denne formular.


    Indsend formular

  • Jeux Olympiques 2024

    Kontakt kundeservice

    Ring 70 100 500
    Åbningstiden er mandag til fredag 08:00-16:00