Artikler i denne sektion

Hvor lang tid tager det at tilbagebetale min kortbetaling?

Det er kun muligt at tilbageføre penge til samme betalingskort, som blev brugt til at gennemføre ordren.

I tilfælde af refundering til dit betalingskort skal du være opmærksom på, at tilbagebetalingen typisk først vil kunne ses på din konto efter 3 til 5 arbejdsdage.

 

Capture d'écran 2024-03-28 140722.png Skulle du have yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, kan du via vores kontaktformular sende os en henvendelse. Du kan også ringe til os på 70 100 500.

Capture d'écran 2024-03-28 140046.pngVed henvendelse oplys gerne jeres Lyreco kundenummer, et ordre- eller fakturanummer.

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt

Brug for hjælp?

  • Email

    Kontakt os via denne formular.


    Indsend formular

  • Jeux Olympiques 2024

    Kontakt kundeservice

    Ring 70 100 500
    Åbningstiden er mandag til fredag 08:00-16:00