Artikler i denne sektion

Hvor finder jeg produktspecifikationer såsom mål og pakkemængder?

Du kan finde oplysninger om produktet ved siden af produktbilledet og yderligere information, hvis du ruller ned til afsnittene "produktdetaljer" og/eller "specifikationer" her finder du mere detaljerede oplysninger om produktet. 

 

Her kan du se produktdetaljer og specifikationer.

 

Capture d'écran 2024-03-28 140722.png Skulle du have yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, kan du via vores kontaktformular sende os en henvendelse. Du kan også ringe til os på 70 100 500.

Capture d'écran 2024-03-28 140046.pngVed henvendelse oplys gerne jeres Lyreco kundenummer, et ordre- eller fakturanummer.

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt

Brug for hjælp?

  • Email

    Kontakt os via denne formular.


    Indsend formular

  • Jeux Olympiques 2024

    Kontakt kundeservice

    Ring 70 100 500
    Åbningstiden er mandag til fredag 08:00-16:00