Hvordan søger jeg efter produkter?

Brug søgefeltet øverst i webshoppen. Her kan du hurtigt søge efter produkter ved hjælp af relevante søgeord som "papir" eller ved at indtaste Lyrecos varenummer, f.eks. '159543'. Start din søgning ved at trykke på 'Enter'-tasten på dit tastatur eller ved blot at klikke på det grønne søgesymbol.

Alternativt kan du nemt navigere rundt i vores produktkategorier ved at gå ind i produktmenuen til venstre på webshoppens hjemmeside.