Artikler i denne sektion

Søg efter blæk og toner

Er du i tvivl om, hvilken blækpatron du skal købe? Med vores ”Blæk- og toner guide” finder du nemt den blækpatron eller toner, du har brug for.

I guiden har du to muligheder:

1. Vælg din printer efter model eller printernummer.

2. Alternativt kan du indtaste producentens varenummer i søgefeltet (se billede)

 

 

Capture d'écran 2024-03-28 140722.png Skulle du have yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, kan du via vores kontaktformular sende os en henvendelse. Du kan også ringe til os på 70 100 500.

Capture d'écran 2024-03-28 140046.pngVed henvendelse oplys gerne jeres Lyreco kundenummer, et ordre- eller fakturanummer.

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt

Brug for hjælp?

  • Email

    Kontakt os via denne formular.


    Indsend formular

  • Jeux Olympiques 2024

    Kontakt kundeservice

    Ring 70 100 500
    Åbningstiden er mandag til fredag 08:00-16:00