Artikler i denne sektion

Hvor kan jeg se garantien på et produkt?

Der er 12 måneders reklamationsfrist mod fejl og mangler ved de leverede produkter.

Der kan være varer med en længere reklamationsfrist, hvilket vil fremgå af produktbeskrivelsen på webshoppen.

 

OBS: Der vil på visse produkter kunne være en reduceret reklamationsfrist - dette fremgår af produktbeskrivelsen.

 

Capture d'écran 2024-03-28 140722.png Skulle du have yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, kan du via vores kontaktformular sende os en henvendelse. Du kan også ringe til os på 70 100 500.

Capture d'écran 2024-03-28 140046.pngVed henvendelse oplys gerne jeres Lyreco kundenummer, et ordre- eller fakturanummer.

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt

Brug for hjælp?

  • Email

    Kontakt os via denne formular.


    Indsend formular

  • Jeux Olympiques 2024

    Kontakt kundeservice

    Ring 70 100 500
    Åbningstiden er mandag til fredag 08:00-16:00