Er produktets pris inklusiv moms?

Alle priser der vises på vores webshop, inkluderer ikke moms.

Moms føjes til det samlede beløb i ordreoversigten, når du er på betalingssiden.

Capture d'écran 2024-03-28 140722.png Skulle du have yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, kan du via vores kontaktformular sende os en henvendelse. Du kan også ringe til os på 70 100 500.

Capture d'écran 2024-03-28 140046.png Ved henvendelse oplys gerne jeres Lyreco kundenummer, et ordre- eller fakturanummer.